Who am I? About Me

Enkele woorden over mezelf Hi! Aangenaam,

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Leroy Vermeulen. Ik ben een ICT-consultant uit Antwerpen, België. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door allerhande elektronica, daar ben ik ook in afgestudeerd.

Na mijn studies ben ik gaan werken als politie-inspecteur bij de Belgische politie. Zowel informatica als het opsporen van criminaliteit boeiden mij heel erg. Als inspecteur kon ik beide combineren. Deze carrière heeft mij zeer veel ervaringen, inzichten en kennis opgeleverd. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in OSINT, SOCMINT, internetcriminaliteit en cybersecurity.

Naast deze kennis heb ik een grondige basiskennis in developing/scripting. Ik maakte mijn eigen webapplicatie toen ik 14 jaar oud was. De nodige ‘programmeer-ervaring’ heb ik opgedaan door mijn eigen projecten te creëren. Sommige van deze projecten zijn succesvol geworden en worden nog dagelijks gebruikt. Nieuwe programmeertalen of complexe projecten ga ik zeker niet uit de weg, ik zie deze als leermogelijkheden waar ik graag gebruik van maak.

Maar momenteel woon ik in Antwerpen, werk ik aan een paar projecten en geniet vooral van het leven in deze mooie stad. Een van mijn grootste dromen is om de wereld vanuit een vliegtuigcockpit te kunnen bekijken.

Back to Top
Close Zoom